top of page

Planlagte utstillinger 2021

Gallerii utstilling fb-banner.png

Velkommen til vernissasje torsdag 21. oktober kl. 18.00!

 

I all tid har menneskene orientert seg etter nord for å navigere. På den nordlige halvkulen har Nordstjernen alltid vært synlig, og den man styrte etter. Metaforet mitt sanne nord handler om mitt indre nord, min nordstjerne. Hvem er jeg, hvor er jeg, hvor vil jeg. Dette er temaer som mennesket alltid har stilt seg og som kunstner er det tema i forhold til hvordan jeg jobber med bilder, fordypning og formidling.
 

Denne utstillingen baserer seg på min kjærlighet til Nord-Norge og mye på mitt kunstneropphold i Berlevåg i fjor høst. Hva er essensen av Finnmark? Kraften. Det rå og barske, men åpent og sårbart, fritt og frodig. Havnemotiver, måkeskrik, vidder, nordlys og værkrefter.

Lofoten med sine dramatiske og pikante natur har lenge vært en inspirasjon, og er det fremdeles, men Finnmark-naturen er helt annerledes. Mye flatere. Knapt noen trær. Det nådeløse Barentshavet står rett på og det er ingen steder å gjemme seg. Det har tatt mange år å bygge en havn som klarte å stå mot stormen. Naturen rår.

Fjell er i det hele tatt utrolig spennende og så varierende i det langstrakte Norge. Jo mer jeg fokuserer på dette, jo mer fascinerende blir det...

 

I denne utstillingen vil du se motiver for ulike deler av Nord-Norge. Jeg har med havnemotiver, fjell og måker. Teknikker er akryl og akvarell.
Dessuten har jeg en serie meditative bilder. Collager inspirert av høst og løv, insekter, høstens farger og skjønnheten i forfallet. Jeg har dykket dypt ned i naturen, der nede er alt abstrakt. Tankene forsvinner. Da bare er jeg.

Så dette er noe av det jeg gleder meg til å vise deg i flotte Gallerii

på vernissasjen 21. oktober klokka 18.00 - velkommen!

Kontakt Gallerii

  

Anker 1

NFUK jurierte årsutstilling 9. - 24. oktober 2021
Vestfossen Kustlaboratorium
Vernissage 9. oktober kl. 14.00

Det er så spennende å ha fått antatt kunstverk til denne utstillingen på Vestfossen, for andre gang på dette vakre stedet. Spesielt fint synes jeg det er fordi dette verket betyr noe helt spesielt for meg, og det er da moro at en jury så noe av det jeg har sett. Trærnes magi er inspirasjonen. Gleder meg masse til å se det på utstilling kuratert og eksponert i flotte lokaler sammen med spenennde og varierte kunstuttrykk. Og det nærmer seg vernissage. Du er hjertelig velkommen!
NFUK står for Norsk forening for uavhengige kunstnere

 

Lørdag 9.oktober 2021:
Vernissasje med formelt program starter kl. 14.
Det blir litt musikk fra elevene på Øvre Eiker Kommune Kulturskole.
Omvisning av utstillingen ved Thomas Wilhelmsen

 

Søndag 10. oktober:
Forelesning ved Stojan Minev
 , kl. 12.30
 
Søndag 24. oktober
NFUK stipendiat Ingvild Eiring presenterer sitt prosjekt «Bad Mice», kl. 12.00 – 13.00
 
Utstillingens åpningstider:
Lørdag 9. oktober           kl. 14-17
Søndag 10.oktober         kl. 12-17


Torsdag 14.oktober        kl. 12-17
Fredag 15.oktober          kl. 12-17
Lørdag 16. oktober         kl. 12-17
Søndag 17. oktober        kl. 12-17


Torsdag 21.oktober        kl. 12-17
Fredag 22.oktober          kl. 12-17
Lørdag 23.oktober          kl. 12-17
Søndag 24.oktober         kl. 12-15

 

bottom of page