top of page
Screenshot 2019-01-13 17.34.40.png
Tegning grunnkurs høst 2019
6 tirsdagskvelder 17.45 - 20.30
Oppstart september
Olsgaard Atelierfellesskap
Gjennomført
PÅMELDING HØST

Tirsdager: 17.45 - 20.30

Kursholder: Tove S. Holmøy
Passer for: alle som har lyst til å tegne, uansett forkunnskaper

Stikkord: å forstå kroppens proporsjoner og grunnprinsipper, målsatte tegninger, frihåndstegninger og raske skisser. Lys, skygge, linje og skravering. Tegning med ikke dominant hånd og blindtegning. Jeg står selv modell hver gang, raske skisser av stillinger er flott og viktig trening.

Program:

Kveld 1 - Skravering og linje, kroki (raske skisser av kropp)

Kveld 2 - Menneskekroppens proporsjoner

Kveld 3 - Ansiktets proporsjoner

Kveld 4 - Håndens proporsjoner

Kveld 5 - Lys, skygge og form

Kveld 6 - Perspektivtegning 

Tegnekurset går inn på menneskets proporsjoner, det finnes gode måter å dele kroppen opp i "moduler" på. Ved å tegne raske skisser og bruke venstre hånd (eller høyre for venstrehendte) glemmer du fort å få det perfekt og så kan du le litt og oppleve at det er bra å miste kontrollen! Å se er et tema. Kurset passer for deg som har lyst, selv om du aldri tegner i det hele tatt. Barn tegner jo helt naturlig for å uttrykke seg. Så alle kan tegne. Hvis vi fokuserer på å forske og gjøre øvelser blir det mere morsomt.

MELD GJERNE DIN INTERESSE FOR LIGNENDE OPPLEGG!

Se kurs våren 2020!


 

Takk! Melding er sendt.

Sjekk disse elevarbeidene!
Se så flotte uttrykk elevene har fått til på portrett-leksjonen. Noen er tegnet opp-ned, noen er tegnet med ikke-dominant hånd, noen på veldig kort tid og noen er tegnet uten å se på arket de tegnet på, en såkalt blindtegning. 
 
Som underviser legger jeg vekt på at vi gjør øvelser på riktige proporsjoner (ref. sjemaet som er vist øverst på siden) og friske skisser som handler om å bevare et levende og individuelt uttrykk. Det skal være gøy:)
bottom of page