top of page
abstrakt-maleri.png
Abstrakt maleri 2020
24. - 26. januar 2020
Olsgaard Atelierfellesskap
Gjennomført

Fredag: 18.00 - 20.00

Lørdag: 10.30 - 17.00

Søndag: 11.00 - 15.30 

Pris: 2.650,- inkl. noe materiell

Kursholder: Tove S. Holmøy
Passer for: alle som vil lære mer om abstrakt tilnærming og kanskje spesielt for deg som har gått på et av mine kurs tidligere og vil ha nytt påfyll.

Stikkord: Struktur, flate og komposisjon. Kjenne på følelsen av ulike farger og komposisjoner og hvordan flater spiller sammen. Forske. Forenkling. Hvordan bruke kontraster. Lage struktur med ulike verktøy og akrylmedier. Prøve ut teknikker. Hva vil bildet med meg? Veiledning og pauser.

 

Program:

Fredag kveld starter vi med å eksperimentere i akrylmaling, noe som er forberedelse til neste dag. Vi arbeider også konkret med et relativt stort lerret hver gjennom kurset, ved siden av å arbeide med papir og tapetfornyer som underlag. Målet er å starte intuitivt og nærme seg en mer bevisst komposisjon i hvert arbeid. Erfaringer er viktigere enn fix ferdige kunstverk.

 

Det blir også litt foredrag om moderne kunst og modernismen.

Abstrakt maleri betyr: Kunstverket skal ikke avbilde en virkelighet, men være et objekt i seg selv, og utformingen styres av konstruktivistiske former eller fargeflater. En slik tilnærming til kunsten startet allerede på begynnelsen av 1850. Revolusjoner, kriger, oppdagelser og nytenkning førte til behovet for å uttrykke seg annerledes og radikalt.

Maks antall deltagere: 11. Minimum: 7. Minstealder 15 år.
Påmeldingsfrist: 8. januar 2020. NB: Påmelding regnes som bindende.
Depositum og kursavgift: kr. 700 ved påmelding. For at påmelding skal være gyldig må depositum betales innen frist på faktura. Restbeløpet av kursavgiften sendes ut 4 til 3 uker før kursstart. Da er det for sent å melde seg av og kursavgiften i sin helhet må betales. Når det gjelder sykdom; ta kontakt, da refunderes restbeløpet ( - eventuelt legeerklæring, men ta kontakt så avtaler vi.)

Jeg er fleksibel, ta kontakt så finner vi ut av det. Men jeg lever av å holde kurs og må ha forutsigbarhet, vennligst ha forståelse for det.

Ta med:

• 1 lerret str: 60-80cm eller større. Maks str. anbefalt 80x80cm

• stødig staffeli til deg selv - eller du maler på bord (det går helt greit)

• tøy og sko som tåler malingssøl

• matpakke lørdag og søndag

Inkludert i kursavgift:

• akrylmaling

• pensler og verktøy

• tapetfornyer (nesten som tykt akvarellpapir), samt diverse.

• kaffe, te og drikke, kake og snacks.

Temaet abstrakt kunst er kanskje ikke så lett å forstå. Her er en lenke til en artikkel som kan oppklare dette for deg. Takket være en kursdeltager som fant artikkelen på nett:) Les her

SEND GJERNE EN MELDING FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE ELLER STILL SPØRSMÅL!

abstrakt maleri 2020

Takk! Melding er sendt.

bottom of page