Tove S. Holmøy Tegneglede 
kunst • design • kurs

tove@tegneglede.no, +47 975 01 967

Olsgaard Atelierfellesskap,

Gauterødveien 2, 3154 Tolvsrød

© 2018 Tove S. Holmøy * wix.com platform

Personvern og GDPR 2018

Tove S. Holmøy Tegneglede, org. no. 987 155 620 mva, tar vare på dine personopplysninger etter reglene om personvern.

 

Du velger selv om du vil gi meg informasjon og hvilken. Dette er en enkel oversikt til deg slik at du forstår hva du gir fra deg og hvordan jeg bruker informasjonen.

Du kan når som helst slette eller endre opplysningene jeg har om deg ved å sende en melding på kontaktskjemaet,  avmelde nyhetsbrev eller ringe meg.

 

Jeg samler informasjon om kunder og potensielle kunder for å

- sende ut nyhetsbrev

- utvikle så gode og passende tjenester som mulig

Jeg leverer ikke personopplysninger til tredjeparter uten ditt samtykke.

 

Hvilke personopplysninger og hvor jeg henter dem fra

- E-post adresser fra mine nettsider tove-s-holmoy.com og tegneglede.no

- Data om trafikken på nettsidene mine

 

Du har rett til å

- kreve innsyn i hvilke personopplysninger jeg har og hvordan jeg behandler dem. 

- kreve retting, sletting eller begrensninger i behandlingen av personopplysninger etter reglene i personopplysningsloven.

- trekke ditt samtykke tilbake

- klage hvis du mener jeg ikke har ivaretatt dine rettigheter - www.datatilsynet.no

 

Opplysningene lagres i Wix’ database, som Tove S. Holmøy Tegneglede bruker for automatisert kommunikasjon med sine kunder. Noen opplysninger lagres også på Dropbox. Her har jeg passord som ingen andre har tilgang på. Det gjelder også for telefon, nettbrett og datamaskin. 

 

Tove S. Holmøy Tegneglede