top of page
minnebilde-mamma.png
Collage i 2 uttrykk 2019
15. - 17. november 2019
Olsgaard Atelierfellesskap
Gjennomført
nei_web.jpg

Fredag: 18.00 - 20.00

Lørdag: 10.30 - 17.00

Søndag: 11.00 - 15.30 

Kursholder: Tove S. Holmøy
Passer for: alle som har lyst! Alle får til å lage collage (klistrebilde).

Stikkord: Klistre og lime over hverandre, igjen og igjen. Forske og leke oss fram. I collage er det meste lov, men fokus på komposisjon og egne følelser i prosessen. Akrylmaling og lim. Ulike oppgaver lørdag og søndag.

Program:

Fredag kveld starter vi med litt teori og et eksperiment i akrylmaling, noe som gir oss et materiale til bruk i collagearbeidet videre.
Minnebilde - Lørdag

Her bruker deltagerne et eget medbragt sort-hvitt portrett som utgangspunkt. Sammen med revne biter av stoff, avis, biter av boksider, silkepapir mm. skapes et (minne)bilde. Dette er en collageoppgave som fokuserer på en av dine kjære eller deg selv - som liten, kanskje? Eller en som ikke lenger er i live? (underlag er lerret på størrelse ca 30 x 40).

"freak out" - Søndag

Vi eksperimenterer med å uttrykke oss. Hver og en får hjelp til å ta for seg et følelsesladet tema. Vi starter med å lime et bunndekke av avispapir som grunning på et stort format i 60x80. Så fortsetter vi  med ulike verktøy og effekter å uttrykke budskapet. Et fotavtrykk i akrylmaling, en kvittering, en trikkebillett, en stoffbit, en blonde, - bruk fantasien!

Maks antall deltagere: 11. Minimum: 7. Minstealder 15 år.
Påmeldingsfrist: 1. november. Påmelding regnes som bindende.
Depositum: kr. 700 betales ved påmelding, faktura sendes.
Ta med til lørdag: et stk. sort hvitt portrett i ca A4 størrelse skrevet ut på laserskriver (fargene i blekkutskrift løser seg opp). Ta gjerne med håndskrevne beskjeder, kort eller fragmenter som du tror kan passe inn i det minnebildet du vil lage. En avis, gjerne utenlandsk.

Ta med til søndag: Avispapir, "glossy" magasiner, foto og alt du tenker deg å kunne lime opp til et materialbilde.

Dessuten: Tøy og sko som tåler malingssøl. Matpakke lørdag og søndag.

Inkludert i kursavgift: Alt materiell: akrylmaling, pensler, lim og verktøy, papirmateriell til collage, 1 stk. lerret 30 x 40 og et stk 60x80, samt diverse utstyr.

Kaffe, te og drikke, kake og snacks.

MELD DEG PÅ KURS ELLER BE OM MER INFO!

påmeld_2 collageuttrykk

Takk! Melding er sendt.

Sjekk disse arbeidene fra collagekurset!
Deltagerne boltret seg i minner, drømmer og  fantasier. Første oppgave ga mange spennende uttrykk, der utgangspunktene var vidt forskjellige. Her er tre eksempler. 
Det var så mye skaperkraft i rommet denne helgen at det glødet:) Veldig gøy for meg som kursholder å se elever bli så revet med.
bottom of page