Gjennomført
Male-collagekurs
16 - 20 august 2021

2 dager online + webinar
3 dager på Nestor i Melsomvik

Kursholdere: Tove S. Holmøy og
Hilde-Britt Remøy

 

Bli med å utforske farger, maling og collage

Har du lyst til å «leke» deg med collage og maling med ulike verktøy og glemme prestasjonsangst? Da er dette kurset noe for deg. Kunstner og kursholder Tove S. Holmøy og assistent Hilde-Britt Remøy sørger for at du blir inspirert og godt fulgt opp i din kunstneriske utfoldelse. På dette kurset vil vi ha fokus på det å se, forske og glemme å være «flink». Det kreves ingen forkunnskaper bare at du har lyst!
 

Online forkurs og webinar 16. og 17. august:

Kurset inkluderer 2 dagers innledning i «klasserommet på nett» hjemme hos deg, mandag og tirsdag, med webinar og online instruksjoner fra Tove og Hilde-Britt. Du vil få e-post på forhånd med tydelig forklaring og lenke til webinar på Zoom. Du får også lenke til kurssiden der vi leder deg gjennom kursvideoer som en forberedelse til vi møtes fysisk.

På Nestor fra 18 - 20 august:
Fra onsdag fortsetter vi kurset sammen ut uken med avslutning på fredag! Se denne inspirasjonsfilmen. Har du ikke lyst til å fylle deg opp med kreativitet?

Dette var første gang vi gjennomførte et kurs med digital intro før vi møttes til fysisk gjennomføring. Svært positive tilbakemeldinger fra en super gjeng. Moro:)
Kurset vil bli oppført igjen på Nestor sommeren 2022.