top of page

Blir du med på kurs i år? Bygge opp kreativiteten din og leke deg med farger sammen med likesinnede?

Konseptet med fysiske helgekurs kombinert med online forkurs + netttilgang til onlineleksjonene etterpå er et suksess-konsept som har gitt veldig gode tilbakemeldinger. Her får du både det personlige og unike ved å være i en boble og skape og leke deg sammen med andre pluss digitale veiledninger med elementær kunnskap som gjør deg tryggere i det å skape. Også for nybegynnere! Prøv det, du også:)

Anker 1

Se hva fornøyde kursdeltagere sier om Toves kurs

Det var rørende å få denne

e-posten fra en kursdeltager som

i utgangspunktet var litt skeptisk:

 


 

Dette var midt i blinken for meg, som å få vann i ørkenen. Jeg håper en lidenskap er vekket for å bli, for det var også et mål, å styrke «hobby-reportoaret» mitt. Sjelden jeg lar meg begeistre som på dette kurset, ble nærmest en åndelig opplevelse😊

Workshopen var ufarlig og morsom, og ga deltagerne en god mestringsfølelse. Dessuten fikk deltagerne både selvinnsikt og en god tilnærming til kollegaer gjennom maleleken og følte stor glede både over eget og andres bilder!

Utsagn etter et av mine workshops, holdt som del av et seminar arrangert av og hos Tam Tam @ The Farm AS:

 


 

Cathrine Holbu
Kursdeltager "Malelek" 2017

Cecilie Fremo Bergkvam
Enhetsleder barnevern, Fet kommune

Hva kan du forvente på kurs hos Tove?

Jeg har undervist i tegning og ulike kunstbaserte kurs siden 2004. På kursene mine legger jeg vekt på selve prosessen, det å kjenne på tilfredsstillelsen ved å bruke hendene og skape noe selv. Målet mitt er at du gjerne skal ha lyst til å fortsette på egen hånd eller har fått inspirasjon til å bryte mønstre. Derfor er det lurt at du som deltager tør å prøve og "blir med på leken". Mange kursdeltagere forteller meg at de får opp skaperlysten og melder seg på samme kurs igjen. Kurset blir aldri det samme to ganger for menneskene er forskjellige. Man lærer så mye på kurs fordi man får oppleve alles utprøving.

Workshops jeg har holdt for bedrifter, i tillegg til mange kurs for private grupper:

 

Forsvarets bolig- og velferdstjeneste - malelek og teambuilding ansatte

Re helsehus - malelek i grupper/teambuilding ansatte

Barnevernet i Fetsund/TamTam - maleworkshop og teambuilding ansatte

Diverse sykehjem og helsehus - Collagekurs for brukere, den kulturelle spaserstokken,

  et samarbeidsprosjekt med Ragnhild B. Rise (konseptutvikler)
Edda Media - Collagekurs for ansatte

 

Eksempler på gjennomførte kurs for private er male- og collagekurs på Nestor i Melsomvik, "Sanselig uke" i Spania og collagekurs på Veierland. På disse kursene har vi vært flere kursholdere, men jeg holder flest kurs i egen regi på Olsgaard, der vi har et supert lokale.

Gratis online tegnekurs - alle kan lære å tegne!

Jeg brenner særlig for tegning, det er det jeg aldri sluttet med da jeg ble ungdom. Derfor har jeg fra tid til annen online portrett tegnekurs og fysiske tegnekurs i Tønsberg. Her får du gratiskurset "Tegnekunstens grunnprinsipper"
Det inneholder enkle grunnleggende prinsipper og kan være en super måte å komme i gang på.

Her er forøvrig lenke til en veldig bra artikkel skrevet av Knut M. Nesse, billedkunstner og pedagog. Han formidler på en veldig god måte hvorfor alle kan lære å tegne

Glimt fra diverse kurs samt kunstverk laget av deltagere

bottom of page