UTVIKLE DIN EGEN

SKAPEEVNE?

Skjermbilde 2019-11-19 16.01.21.png
For tiden er det online tegnekurs som gjelder. Gratis online tegnekurs.
Og så gleder jeg meg til det åpner for fysiske kurs. Se kurskonsepter.
Se kursprogram på hjem-siden
 

På kursene mine legger jeg vekt på selve prosessen, det å kjenne på tilfredsstillelsen ved å bruke hendene og skape noe selv. Målet mitt er at du gjerne skal ha lyst til å fortsette på egen hånd eller har fått inspirasjon til å bryte mønstre. Derfor er det lurt at du som deltager tør å prøve og "blir med på leken". Flere kursdeltagere forteller meg at de får opp skaperlysten og melder seg på samme kurs igjen. Kurset blir aldri det samme to ganger for menneskene er forskjellige. Man lærer så mye på kurs for man får oppleve alles utprøving.

Workshops jeg har holdt for bedrifter, i tillegg til mange kurs for private grupper:

 

Forsvarets bolig- og velferdstjeneste - malelek og teambuilding ansatte

Re helsehus - malelek i grupper/teambuilding ansatte

Barnevernet i Fetsund/TamTam - maleworkshop og teambuilding ansatte

Diverse sykehjem og helsehus - Collagekurs for brukere, den kulturelle spaserstokken,

  et samarbeidsprosjekt med Ragnhild B. Rise (konseptutvikler)
Edda Media - Collagekurs for ansatte

 

Eksempler på gjennomførte kurs for private er male- og collagekurs på Nestor i Melsomvik, "Sanselig uke" i Spania og collagekurs på Veierland. På disse kursene har vi vært flere kursholdere, men jeg holder flest kurs i egen regi på Olsgaard, der vi har et supert lokale.

Alle kan lære å tegne

Jeg brenner særlig for tegning, det er det jeg aldri sluttet med da jeg ble ungdom. Nå er jeg dessuten i gang med å lage et online tegnekurs og på nyåret (2020) vil gratiskurset "Tegnekunstens grunnprinsipper" være tilgjengelig.

 

Her er forøvrig lenke til en veldig bra artikkel skrevet av Knut M. Nesse, billedkunstner og pedagog. Han formidler på en veldig god måte hvorfor alle kan lære å tegne

Bedrifter, maleklubber og private grupper:


 ta kontakt, jeg har erfaring med "lekne" kreative kurs på kick-off's og seminarer og for private grupper. Disse fungerer også flott for å bryte isen og finne en god tone med kollegaer. Å få bruke hendene og egen skaperkraft er helt ufarlig, overraskende - og gøy!

Be om tilbud! Jeg kan lage opplegg som passer.

Det var rørende å få denne

e-posten fra en kursdeltager som

i utgangspunktet var litt skeptisk:

 


 

Dette var midt i blinken for meg, som å få vann i ørkenen. Jeg håper en lidenskap er vekket for å bli, for det var også et mål, å styrke «hobby-reportoaret» mitt. Sjelden jeg lar meg begeistre som på dette kurset, ble nærmest en åndelig opplevelse😊

Cathrine Holbu
Kursdeltager "Malelek" 2017

Workshopen var ufarlig og morsom, og ga deltagerne en god mestringsfølelse. Dessuten fikk deltagerne både selvinnsikt og en god tilnærming til kollegaer gjennom maleleken og følte stor glede både over eget og andres bilder!

Utsagn etter et av mine workshops, holdt som del av et seminar arrangert av og hos Tam Tam @ The Farm AS:

 


 

Cecilie Fremo Bergkvam
Enhetsleder barnevern, Fet kommune

Glimt fra diverse kurs samt kunstverk laget av deltagere