Planlagte utstillinger 2021

Vårutstillingen i Nittedal

åpner for digital salgsutstilling
1.5. kl 12 til 9.5. kl 17.  
www.prikkart.com

Det er gledelig å fortelle at vårutstillingen i Nittedal vil bli gjennomført tross usikre tider! Flinke arrangører "hiver seg rundt" og tilbyr salg fra oss kunstnere på nett. Hvis det er mulig vil utstillingen bli fysisk i Nittedal som vanlig. 

Mer info kommer!

VÅR OG SOMMER I GALLERII I TØNSBERG

Det er lette og friske energier i bildene mine i vår. Jeg føler at jeg løser opp litt og at jeg har hevet med nytt overblikk. Det er spennende med nye perspektiver. I flere betydninger. Jeg har nå mer lokal inspirasjon fra svaberg og sommer-morgener over skjæret...

Siden separat-utstillingen i Gallerii er utsatt til oktober fordyper jeg meg videre i Finnmark, etter kunstneroppholdet i fjor høst. Jeg jobber med å finne essensen av Berlevåg og formidle den. Dette er noe av det jeg vil vise i Tønsberg i oktober.

 

Separatutstilling i Gallerii
er flyttet til oktober.
Jeg gleder meg til å presentere bilder!

Jeg fordyper meg i Finnmark og nordnorsk natur, selvom også svaberg har trengt seg på i min motivkrets:) Dette er noen av motivene jeg jobber med.
 

Hva er essensen av Finnmark? Kraften. Det rå og barske, men også det frie og frodige. Lofoten med sine dramatiske og pikante natur har lenge vært en inspirasjon, og er det fremdeles, men Finnmark-naturen er helt annerledes. Mye flatere. Knapt noen trær. Det nådeløse Barentshavet står rett på og det er ingen steder å gjemme seg. Det har tatt mange år å bygge en havn som klarte å stå mot stormen. Naturen rår.

Fjell er i det hele tatt utrolig spenennende og så varierende i det langstrakte Norge. Jo mer jeg fokuserer på dette, jo mer fascinerende blir det...

  

Mer info kommer når utstillingen nærmer seg!