Planlagte utstillinger 2022

detail1-stripped-II_web-120x120cm.jpg

Stripped

Galeria Azur Madrid juni 2022

 

Jeg er invitert til å stille ut på Galeria Azur i Madrid i juni. 30 juni åpner utstillingen med tema Stripped. Et av mine antatte bilder har jeg kalt nettopp Stripped II. Motivet er hentet fra Tjøme og Verdens ende, et landskap strippet for pynt og staffasje - nakne svaberg.

Velkommen til vernissasje 30. juni klokka 19.00

på Galeria Azur Madrid!

Den fysiske utstillingen varer en måned og her deltar jeg med tre bilder. I tillegg har jeg 7 bilder på digital utstilling. Lenke kommer!

 

 

I mars ble en ny serie litoer skapt hos Jørund Sørensen på Nøtterøy, sjekk motivene Hjemkomst og Nattvake.

 

Helgen 2. - og 3. april har jeg tre vegger på Lions Lilleaker. Her er det hønemotiver, både malerier og litografier. Det er alltid hyggelig å bli invitert til Lions Lilleaker, så her sier jeg alltid ja. Velkommen skal du også være!

 

Fra 4. april vil jeg ha bilder på Galleri Walaker 300, på Norges eldste hotell, Walaker Hotell, for tredje gang. Denne gangen fyller bildene mine øverste etasje; Høyloftet. Mannen min og jeg reiser over fjellet med bilen full av bilder. Det er en sann fryd å få med seg så mye fin natur og få et gjensyn med vakre Solvorn og ikke minst selve hotellet, en estetisk nytelse!
Har du ikke vært i Solvorn i Sogn, så bør du dra i løpet av dette året, det er en fantastisk perle på alle måter!

 

Det gleder meg at mine nordnorske motiver "kommer hjem" til nord! I løpet av april vil du nemlig finne mine bilder i flotte Galleri Krane i Tromsø, både litoer og malerier. 


Fra siste helg i juni skal jeg stille ut på Galeria Azur i Madrid. Det vil bli første gang jeg stiller ut utenfor Norge. Jeg er invitert til å stille ut med mine fjellmotiver. Madrid er en spennende by, og det blir interessant å se hva som rører seg der og  treffe mennesker og oppleve nytt.

Så jeg har mye å glede meg til å vise deg! Mer info kommer!

Jeg har også bilder representert i Galleri Heuch i Kragerø og er forøvrig fast utstiller i Gallerii  i Tønsberg. 

Du kan kontakte meg via skjemaet under,
ringe eller sende en e-post.